Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Giveaway of the Day

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Pink Martini:Το Κορυφαίο Συγκρότημα της νεότερης JAZZ-LOUNGE γενιάς

Η μουσική των Pink Martini είναι ένα χαρμάνι από ρούμπες της Κούβας, μουσική δωματίου, μελωδίες σαν αυτές που ακούμε στα περίφημα cafe του Παρισιού και soundtracks που αγαπάμε.
Amado mio

Η επιτυχία της συνταγής των Pink Martini οφείλεται στο φίλτρο μέσα από το οποίο περνούν αυτές οι ετερόκλητες επιρροές. Η κλασική παιδεία των 10 μελών του γκρουπ από το Portland των ΗΠΑ που δημιουργήθηκαν το1994 είναι αυτή που κρύβεται πίσω από αυτό τον τόσο επιτυχημένο συγκερασμό κλασσικής, κουβανέζικης, κινηματογραφικής, jazz, ρετρό και Γαλλικής μουσικής.

Σε εποχές που αναβιώνουν «ευτυχώς» ξανά και επιστρέφουν με την μορφή πολλών και διαφορετικών τάσεων σε όλα τα επίπεδα της τέχνης, του design της μόδας και της καθημερινής μας ζωής, οι PINK MARTINI δίκαια θεωρούνται οι σημαντικότεροι πρεσβευτές της stylish lounge σκηνής. Το 2000 οι PINK MARTINI γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία με το ντεμπούτο άλμπουμ τους, το «Sympathique», που πούλησε πάνω από 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, έγινε πλατινένιο στη Γαλλία και χρυσό στην Ελλάδα. Από το άλμπουμ ξεχώρισαν πολλές επιτυχίες όπως το «Sympathique» – μουσική επένδυση για την διαφημιστική καμπάνια της Citroen – ή οι διασκευές σε κλασσικά «διαμάντια» όπως το «Amado Mio», «Donde estas Yolanta», «Brasil» και «Τα παιδιά του Πειραιά» - στα Ελληνικά τραγουδισμένα παρακαλώ! - του Μάνου Χατζηδάκι.

Στις συναυλίες τους μας προσκαλούν να μοιραστούμε την μαγεία και την φρεσκάδα αυτής της μεγάλης ορχήστρας που σέβεται την παράδοση της jazz, της latin και της κλασσικής μουσικής παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ότι πιο ανανεωτικό στον χώρο της pop-lounge μουσικής. Οι PINK MARTINI, καταξιωμένοι πλέον, έχουν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και οι συναυλίες χαρακτηρίζονται απολαυστικές και ως «κινούμενη εμπειρία». Η μουσική τους έχει επενδυθεί σε πλήθος τηλεοπτικών και κινηματογραφικών shows όπως τα The Sopranos, The West Thing, Felicity, The Cartoon Network, Popular, Nurse Betty και Josie and the Pussycats.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις χάρις στις συνεργασίες τους με σημαντικές ορχήστρες, όπως οι Hollywood Bowl Orchestra, The Nashville Symphony, The Jacksonville Symphony και The Oregon Symphony.

Από το γκρουπ ξεχωρίζουν ο ιδρυτής, κλασικής παιδείας πιανίστας Thomas
M. Lauderdale, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε πολλά ρεσιτάλ στη Βοστόνη και τη Νέα Υόρκη μαζί με αξιόλογες συμφωνικές ορχήστρες, και η τραγουδίστρια China Forbes από τη Νέα Υόρκη, που μαγεύει κάθε φορά με την εξαιρετική φωνή της.
Πηγή: www.enjoy.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου